U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie

De heldere keuzes van Flexpoint

Hoe worden wij beter dan onze concurrenten? Door ons te beperken tot een aantal marktsegmenten. Wij doen niet alles, maar wat we doen, doen we goed. Door de heldere keuze om ons te specialiseren op een aantal marktsegmenten kunnen we uitgroeien tot de ultieme HR-dienstverlener in dat segment. Maar we gaan nog verder. Wij kiezen er ook voor om ons binnen de gekozen marktsegmenten uitsluitend te richten op de meest voorkomende functies.

Die keuze stelt ons in staat om sollicitanten en medewerkers gericht te zoeken, in te zetten en waar nodig op te leiden. Zo kan een medewerker binnen Flexpoint een carrièrepad afleggen. Dat mes snijdt natuurlijk aan twee kanten, want voor onze opdrachtgevers kunnen we dankzij deze keuze nog meer continuïteit garanderen in de levering van de belangrijkste functies.

Flexpoint concentreert haar dienstverlening rondom een drietal marktsegmenten;
  • Industrie

  • Logistiek

  • Office


Door de veranderende arbeidsmarkt moeten we heldere keuzes maken om een vooraanstaande rol te verwerven als internationale HR dienstverlener. De eerste keuze die wij maken is om die vooraanstaande rol eerst en vooral op de arbeidsmarkt in België en Nederland te verwerven. Daar zijn we al sterk en daar kunnen we onze performance snel verbeteren. Hoe? Door simpelweg beter te zijn dan onze concurrenten. Wij zijn beter als we de verwachtingen van onze partners, medewerkers, opdrachtgevers en stafpersoneel overtreffen. En wij zijn ook beter als wij onze bedrijfscultuur versterken. Want dat is de basis van alles.

Open hier onze brochure voor meer informatie >