U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie

VDL Nedcar

VDL Nedcar is een ervaren Nederlandse autofabriek die al meer dan 48 jaar lang auto‘s gebouwd heeft voor onder andere DAF, Volvo, smart, Mitsubishi en BMW Group. Eenentwintig modellen, samen goed voor meer dan 4,8 miljoen auto‘s zijn inmiddels in Born al van de band gerold. En daar kunnen er nog veel meer bij!

Sinds eind 2012 is VDL Nedcar een onderdeel van VDL Groep en heeft de fabriek zich getransformeerd tot een onafhankelijke autofabrikant. De productiehallen werden omgebouwd en de lijnen aangepast. De productie van de nieuwe MINI is gestart op 17 juli 2014, vanaf 2 november 2015 is ook de MINI Cabriolet in productie genomen.

VDL Nedcar is een high-tech bedrijf in de automotive-industrie. Dagelijks werken hier meer dan 1.200 splinternieuwe robots en ruim 2.500 medewerkers aan de productie van de gaafste auto die op dit moment in Nederland rondrijdt.


Arbeidsinformatie
Flexpoint is voor VDL Nedcar op zoek naar medewerkers om de huidige teams in de carrosseriehal, de lakstraat, de montagehal en de afdeling logistiek, te komen versterken.

Heb jij interesse in techniek, ontwikkeling en innovatie? Presteer jij goed in teamverband en wil jij jezelf ontwikkelen en met ons meegroeien? Ben jij daarnaast ondernemend, zelfverzekerd en zoek je een baan met toekomst?

Dan investeren wij samen met jou in de toekomst! Wij kunnen je een baan bieden voor langere tijd en bieden diverse opleidingsmogelijkheden.
 
Heb jij interesse?
Solliciteer dan op een van de openstaande vacatures. Wij verwelkomen je graag!

Momenteel zijn er geen vacatures bij  VDL Nedcar.

alle vacatures weergeven

Bezoekadres

VDL Nedcar
Doctor Hub van Doorneweg 1
6121 RD Born
www.vdlnedcar.nl/

Routebeschrijving