U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie
afbeelding logo bedrijf Tata Steel Service Centre Maastricht
"Tata Steel is een internationaal concern dat oplossingen levert in staal en aluminium. Tata Steel heeft belangrijke productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Belgie, Frankrijk en Noorwegen. Het hoofdkantoor is gevestigd in
London. Bij Tata Steel werken 41.200 medewerkers in meer dan 40 landen."
Suzanne Waterval
Hoofd P&O


> Alle bedrijven

Tata Steel Service Centre Maastricht

Tata Steel is een internationaal concern dat oplossingen levert in staal en aluminium.

Tata Steel heeft belangrijke productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Belgie, Frankrijk en Noorwegen. Het hoofdkantoor is gevestigd in London. Bij Tata Steel werken 41.200 medewerkers in meer dan 40 landen.

 

Tata Steel omvat drie gespecialiseerde servicecentra die samen en ongeëvenaard assortiment bieden. Daarnaast heeft de klant als deel van de Corusgroup toegang tot hulpbronnen en deskundigheid dankzij het grootste netwerk van servicecentra voor metaal in Europa, dat zorgt voor de jaarlijkse verwerking en distributie van vier miljoen ton staal en aluminium.

Service Centre Maastricht bestaat uit twee Business Units; Multisteel en Feijen.

Arbeidsinformatie
Voor Multisteel zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde flexwerkers met technisch inzicht! Ervaring als operator en ervaring met metaal? Solliciteer dan voor een functie bij Multisteel! Bekijk het filmpje en krijg een indruk van de werkomgeving.

Voor Feijen zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde flexwerkers op LTS/VMBO niveau. Ben jij die flexwerker van staal die wij zoeken? Solliciteer dan voor een functie bij Feijen. Bekijk het filmpje en krijg een indruk van de werkomgeving.