U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie
afbeelding logo bedrijf Sofine Foods
"De samenwerking met Flexpoint is gedurende de afgelopen 5 jaren uitgegroeid tot een partnership. Waarbij On Site dienstverlening uitstekend gecombineerd wordt met de invulling van op maat gesneden vraagstukken als het gaat om personele uitdagingen op alle niveaus. Samen met Flexpoint willen wij innoveren, doorontwikkelen en duurzaam doch efficiënt klaar staan voor de klant. De pay off van Flexpoint, Exceed Expectations is ook ons op het lijf geschreven.
"


> Alle bedrijven

Sofine Foods

Bij SoFine Foods houden ze van lekker eten en wordt elke dag gewerkt aan de missie: het bereiden en verkopen van plantaardige voeding die niet alleen gezond, duurzaam en vriendelijk voor het milieu is, maar vooral ontzettend lekker. Ze zijn begonnen in 1963 met het maken van tofu, speciaal voor de mensen die vanuit Indonesië naar Nederland kwamen. Tegenwoordig bieden ze een aantrekkelijk en breed assortiment van heerlijke plantaardige vlees- en tofuproducten voor alle consumenten: jong en oud, grote eters, kleine eters.

SoFine Foods is te vinden in Landgraaf, in het zuiden van Nederland, dichtbij België en Duitsland: een ideaal vertrekpunt om heel Europa te voorzien van hun lekkere producten. De productiefaciliteiten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Elke dag staan ze klaar om de wensen van klanten en consumenten te vervullen en om verwachtingen te overtreffen op een innovatieve, duurzame en efficiënte manier.

Arbeidsinformatie
Er heerst een informele bedrijfscultuur, waarbij alle regelgeving rondom voedingsmiddelenindustrie en BRC en IFS strikt wordt opgevolgd. In productie en logistiek wordt gewerkt in diensten met verschillende start- en eindtijden. Regelmatig wordt de organisatie ook uitgebreid met expertise op indirecte afdelingen, zoals Finance, HR of Marketing & Sales.