Alle bedrijven

Werken bij Rubber Resources

Over ons
vacatures
Routebeschrijving
Rubber Resources is een internationaal bedrijf op het gebied van rubber recycling. Het is één van de marktleiders in de wereld. Het bedrijf groeit sterk en hergebruik van rubber is de belangrijkste taak. Daarnaast wordt constant onderzoek verricht om de beste kwaliteiten rubber te maken voor onder andere de bandenindustrie. De productie bedrijven bevinden zich in Nederland (Maastricht) en India (Coimbatore. Om mee te blijven tellen in de rubbermarkt wordt professioneel samengewerkt in teams. Bovendien let iedereen op de kwaliteit, stelt men zich flexibel op en streven alle medewerkers naar een perfect resultaat. Rubber Resources kent een open bedrijfscultuur.

Arbeidsinformatie
De medewerkers krijgen veel eigen verantwoording en ruimte om ideeën in te brengen. Ook wordt bijzondere aandacht gegeven aan de verdere ontwikkeling van medewerkers door bijvoorbeeld te zorgen voor speciale opleidingen of kansen te bieden om door te groeien. Rubber Resources heeft een eigen CAO met vele extra afspraken, die in hoofdlijnen ook van toepassing zijn op uitzendkrachten.

"Sinds de oprichting van Flexpoint doen wij zaken. Er is een uitstekende relatie opgebouwd, waarin er aandacht is voor onze organisatie, ontwikkelingen, behoeften en problemen. Doordat Flexpoint toch als lokale speler mag worden gezien, kennen ze de markt (werkgevers en potentiële werknemers) op hun duimpje.

Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding, stabiele personeelsbezetting, flexibiliteit, blijvende aandacht voor de klant in goede en in slechte tijden en het algemene enthousiasme, maken Flexpoint een gewaardeerd partner van Rubber Resources B.V."

Chantal Bulten
Personeelsfunctionaris

Bezoekadres

Rubber Resources
Lage Frontweg 2a
6219 PD Maastricht
t 043-3290431
f 043-3290303
c.bulten@rubber-resources.com
www.rubber-resources.com

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature
óf via het reguliere formulier solliciteren Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier