U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie
afbeelding logo bedrijf O-I Manufacturing Netherlands BV Maastricht
"Je vindt hier een baan in een omgeving die zich kenmerkt door waarden als: Veiligheid, met Passie werken, als Team steeds de juiste dingen doen, maar ook op zoek naar verbeteringen, waarbij de klantgericht voorop staat. OI huldigt het motto “we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen" . Kort samengevat: Werken bij OI is werken aan je eigen toekomst en die van O-I.
"
Hans de Heus
Manager HR


> Alle bedrijven

O-I Manufacturing Netherlands BV Maastricht

Owens-Illinois Inc. (O-I) is de grootste fabrikant van glasverpakkingen ter wereld en partner van veel vooraanstaande drank- en voedingsmiddelen merken. O-I is actief in 23 landen met 79 fabrieken en telt wereldwijd 27.000 medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten). O-I biedt veilige, duurzame, natuurlijke, onderscheidende glasverpakkingen aan een groeiende wereldwijde markt.

Bij O-I Maastricht zijn 340 mensen werkzaam. Er worden per jaar ongeveer 1 miljard potten en flessen geproduceerd voor de levensmiddelen industrie.

Waarden O-I
O-I staat voor Veiligheid (de topprioriteit komt voor productie en winst), Passie (open, eerlijk een daadkrachtig een beter O-I creëren), Teamwork (samenwerken om sneller verder te komen), Integriteit (doe altijd het juiste), Excellentie (voortdurend verbeteren), Klantgericht (wij winnen wanneer onze klanten winnen) en Diversiteit (bekijk het van verschillende kanten).

Arbeidsinformatie
Flexpoint en O-I werken samen op het gebied van werving en selectie van Operators. In 2017/2018 zal O-I in samenwerking met Flexpoint gekwalificeerde Operators werven die in overleg per direct in dienst treden bij O-I en aan de slag gaan in een volcontinu (5) ploegenrooster.

Heb je interesse? Check dan de vacature. Je kunt ook direct contact opnemen met Harie Snijders via hsnijders@flexpoint.nl of via 043 362 2929.vacatures (3)

alle vacatures weergeven

Bezoekadres

O-I Manufacturing Netherlands BV Maastricht
Nieuweweg 25
6221 AA Maastricht

Routebeschrijving