Alle bedrijven

Werken bij IPG Nederland B.V.

Over ons
vacatures
Routebeschrijving
IPG is een facilitair callcenter met verschillende vakgebieden. Zowel op commercieel als servicegericht vlak, streeft IPG telkens weer naar progressie. De allerbeste zijn én blijven in hun sector, dát is het doel.

Om dit doel te bereiken, zoekt IPG professionele, gemotiveerde en talentvolle medewerkers. Je komt terecht in een enorm leerzame omgeving, waarbij zelfontplooiing en teamspirit centraal staan. Bij IPG wordt er veel persoonlijke aandacht besteed aan training en coaching, waardoor jij binnen no-time klaargestoomd bent om te knallen! Ook wordt er alles aan gedaan om een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en de juiste hulpmiddelen te realiseren. Dit alles, zodat jij als medewerker in een warm bad belandt en optimaal resultaat kunt leveren.

Arbeidsinformatie
Werken bij IPG is erg divers. Je kunt bijvoorbeeld bestaande klanten bellen voor een verlenging, potentiële klanten benaderen om zich aan te sluiten of ex-klanten proberen terug te winnen. Veel variatie en dus voor ieder wat wils.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Facilitaire Contactcenters met zeer flexibele arbeidstijden, die eventueel makkelijk te combineren zijn naast een studie. Fulltime werk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid.
Kortom; kom onze leuke teams versterken en onze gezellige en informele sfeer aanvullen binnen één van onze Nederlandse vestigingen!"Onze samenwerking met Flexpoint kan beschreven worden als een duurzaam partnership, waarin betrokkenheid en het geven van creatieve wervingsoplossingen de tool is waarmee ze ons een kwalitatieve bezetting garanderen. Met trots kunnen we zeggen dat Flexpoint in zeer korte termijn een belangrijk onderdeel geworden is van de IPG family."

Luceyllys Lantigua Mata
HR Recruitment Officer IPG Nederland

Bezoekadres

IPG Nederland B.V.
De Hoefkens 5A
5707 AZ Helmond

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature
óf via het reguliere formulier solliciteren Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier