Alle bedrijven

Werken bij Faurecia Clean Mobility

Over ons
vacatures
Routebeschrijving
Faurecia Clean Mobility te Roermond, een zelfstandig opererend productiebedrijf, produceert seriematig uitlaatsystemen en katalysatoren voor de automobielfabrikanten Ford, BMW, Toyota, Peugeot en Citroen en voor de vrachtwagenfabrikanten DAF, Scania en CMI. Deze producten worden
geproduceerd met ongeveer 450 medewerkers op de plant in Roermond.

Faurecia bezit de kenmerken van de dynamische wereld van de automotive sector. Continu veranderend, met als centraal punt vooruitgang en verbeteringen. Flexibiliteit, zelfstandigheid en initiatief zijn hierdoor van groot belang bij de medewerkers van Faurecia.

De productie in Roermond vindt plaats volgens lean manufacturing principes en de uitlevering volgens just-in-time principes. Er wordt ordergericht geproduceerd volgens klantspecificatie. Faurecia Clean Mobility Roermond werkt met employee involvement teams en beschikt over een gecertificeerd
kwaliteit, arbo en milieu systeem.

Faurecia Roermond is onderdeel van de Faurecia Group. Dit is een wereldwijd opererend concern dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en levering van een breed assortiment producten en componenten voor de automotive. Faurecia heeft wereldwijd vestigingen, en is opgedeeld in drie divisies:
Faurecia Automotive Seating, Faurecia Interior Systems en Faurecia Clean Mobility.

Arbeidsinformatie
Zeer goede arbeidsvoorwaarden en een degelijk en gestructureerd inwerktraject.

"Om marktontwikkelingen goed te kunnen volgen zetten wij uitzendkrachten in om onze flexibiliteit te waarborgen binnen Faurecia Clean Mobility Roermond. Om ons hierbij te helpen zoeken wij altijd een partner die niet alleen snel en kwalitatief flexibele inzet kan garanderen, maar die eveneens dezelfde bedrijfsfilosofie hanteert. Wij hebben deze partner gevonden in Flexpoint en in januari 2015 zijn we dan ook een samenwerkingsverband aangegaan.

Zelfstandig, betrouwbaar, flexibel, eerlijk en respectvol zijn de kernbegrippen voor onze samenwerking."

Ennio Pirovano
HR Officer

Bezoekadres

Faurecia Clean Mobility
Keulsebaan 507
6045 GG Roermond
www.faurecia.com/en

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature
óf via het reguliere formulier solliciteren Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier