Alle bedrijven

Werken bij Faurecia Automotive Seating

Over ons
vacatures
Routebeschrijving
Faurecia Automotive Seating in Sittard is onderdeel van de Franse moederorganisatie Faurecia, een internationale producent van automobielonderdelen met wereldwijd 320 productielocaties en 30 R&D centra.

Faurecia is actief in vier segmenten: automotive seating, interior systems, automotive exteriors en emission control technologies.
De afgelopen jaren heeft Faurecia haar positie verder kunnen versterken middels een aantal acquisities.

Met ca. 170 medewerkers is de Nederlandse vestiging van Faurecia Automotive Seating in Sittard gespecialiseerd in het assembleren van
autostoelen volgens het JIT (Just In Time) principe.

Faurecia Automotive Seating biedt de kans te werken bij een wereldwijde marktleider en tegelijkertijd onderdeel te zijn van een regionaal en hecht team.
De automobielmarkt is hectisch en competitief.

Arbeidsinformatie
De werksfeer kan beschreven worden als informeel, open en oprecht.

"Binnen Faurecia Automotive Seating B.V. te Sittard is leveringsbetrouwbaarheid en kwaliteitswaarborging naar onze klant toe van extreem belang. Deze verwachtingen hebben wij als klant dan ook van een uitzendpartner. Hoge verwachtingen die Flexpoint met beide handen aangrijpt. Middels het inzetten en aanpassen van (HR) tools is Flexpoint pro actief bezig om bovenstaande targets waar te gaan maken en wij hebben daar alle vertrouwen in.
"

Sandy van Schijndel
HR Manager

Bezoekadres

Faurecia Automotive Seating
Kleibergweg 7
6136 KL Sittard
www.faurecia.com/en

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je c.v. uploaden om te solliciteren op deze vacature
óf via het reguliere formulier solliciteren: Sollicitatieformulier