Alle bedrijven

Werken bij Dolmans Landscaping Group

Over ons
vacatures
Routebeschrijving
Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in aanleg, renovatie en onderhoud van alle vormen van groen en bijbehorende civieltechnische projecten. Echter, bij Dolmans Landscaping Group gaat het om meer dan groenvoorziening alleen. Het is liefdevol omgaan met landschappen; met passie vormgeven in groen. Dit uit zich in verschillende divisies zoals bedrijfsgroen, openbaar groen, boomverzorging, integrale contracten en landschapsarchitectuur. Het bedrijf komt voor uit een rijke Limburgse hovenierstraditie. Het bedrijf is in 1961 opgericht in Bunde en heeft inmiddels landelijke dekking bereikt. Dolmans Landscaping Group heeft vestigingen in Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Drenthe en België. We combineren vakmanschap met ondernemerschap en zijn met circa 850 medewerkers een van de grootste groenvoorzieningsbedrijven in Nederland. Onze kracht is de passie van onze medewerkers en de sterke, lokale aanwezigheid van onze bedrijven, die zich allemaal volledig toeleggen op hun eigen specialisme. Alle bedrijven werken zelfstandig, maar delen dezelfde aanpak en visie op de buitenruimte.

Dolmans Landscaping Group bestaat uit de volgende bedrijven:
Dolmans Landscaping, Pius Floris Boomverzorging, Monsdal buitenbeheer, Wieringen Prins Hoveniers, Dolmans Sports, Dolmans Private Gardens, L+P Groep en Jacques van Leuken Gardens Parks and Estates.

Arbeidsinformatie
Dolmans Landscaping Group is een gezonde, groeiende onderneming met teamspirit en een stimulerende werkomgeving waar medewerkers zich in een prettige sfeer kunnen ontwikkelen.

Onze medewerkers beschikken over de volgende kwalificaties:
Teamspeler
In ons handelen streven we naar samenwerken. Door samen te werken openen we nieuwe deuren, zien we ontwikkelingen en zijn we samen in staat de verwachtingen bij medewerkers en klanten te overtreffen.
Ontwikkeling
Mensen ontwikkelen zit in ons bloed. Door onze mensen te ontwikkelen en te denken vanuit mogelijkheden en kansen gaan mensen vertrouwen krijgen en groeien. Bij klanten resulteert dit in een continue verbeteringsproces van onze dienstverlening.
Passie
Mensen die in onze organisatie werken, werken vanuit passie en trots. Trots om in onze organisatie samen invulling te geven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid en trots om de beste te willen zijn. Vanuit de gezamenlijke energie creëren we waarde bij onze mensen en opdrachtgevers.

Dit bieden wij jou:
  • Een uitdagende baan in een ambitieuze en mensgerichte organisatie.
  • Afwisselend zelfstandig werk met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


"Recentelijk is de samenwerking tussen Flexpoint en Dolmans Landscaping Group bekrachtigd. Een samenwerking die gekenmerkt wordt door langdurig partnership, pro-activiteit en een excellente dienstverlening. Zowel Flexpoint als Dolmans Landscaping Group zijn beiden een dynamisch bedrijf die qua ambities dezelfde richtlijnen hanteren."

Erwin Janssen
Algemeen Directeur

Bezoekadres

Dolmans Landscaping Group
Pasweg 25
6241 CT  Bunde
www.dolmanslandscaping.com

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature
óf via het reguliere formulier solliciteren Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier