Alle bedrijven

Werken bij Dalli De Klok B.V.

Over ons
vacatures
Routebeschrijving
Dalli de Klok B.V. in Hoensbroek maakt deel uit van de Dalli Group, een van oorsprong Duits familiebedrijf, dé Private Label fabrikant. Dalli de Klok B.V. is een productieonderneming die zich toelegt op de productie van vloeibare wasproducten, zoals textielhoofd- en fijnwasmiddelen en wasverzachters. De klanten zijn grote retail organisaties met de Europese en hoofdzakelijk Duitse afzetmarkt.

Arbeidsinformatie
Dalli de Klok B.V. is regelmatig op zoek naar Operators Aanmaak, Operators Afvul, Hef- en Reachtruckchauffeurs en Oproepkrachten voor hun productie.

Ze heeft een eigen ondernemings-cao en kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De meeste werkzaamheden vinden plaats in een 3-ploegenrooster. Check onze openstaande vacatures en reageer direct indien jij interesse hebt om te werken bij dit mooie bedrijf!

"De samenwerking tussen Flexpoint en Dalli de Klok is al sinds jaar en dag een feit. Door de goede kennis van de organisatie, de betrokkenheid van de Flexpoint-medewerkers en de duurzaamheid in het partnership, is Flexpoint altijd in staat gebleken de juiste kandidaten voor onze organisatie te werven en te selecteren."

Norbert Smeets
Hoofd Personeel & Organisatie

Bezoekadres

Dalli De Klok B.V.
De Koumen 12
6433 KD Hoensbroek
www.dalli-group.com/dalligroupe/?article=41

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature
óf via het reguliere formulier solliciteren Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier