U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie
afbeelding logo bedrijf Chromaflo Technologies Europe BV
"In 2008 zijn wij een samenwerkingsverband met Flexpoint aangegaan. De goede kennis van onze organisatie, de gedrevenheid van de medewerkers en de creatieve aanpak bij werving en selectie van flexwerkers zorgt ervoor dat zij in staat zijn de
juiste medewerkers voor onze organisatie te selecteren."


> Alle bedrijven

Chromaflo Technologies Europe BV

Chromaflo Technologies Europe BV is de meest toonaangevende leverancier van geavanceerde kleurenmengsystemen. Wij bieden een complete oplossing voor de uitgestelde productie van kleur. Wij zijn actief in de hele wereld. Ons personeel (900) is gevestigd in 11 landen en wij verkopen kleurenmengtoepassingen via een uitgebreid netwerk van lokale vertegenwoordigers.

Chromaflo Technologies Europe BV werd opgericht in 2000. Het bedrijf heeft zijn wortels in drie pionierondernemingen: Tikkurila-CPS, Winter Bouts en Corob. De ontwikkeling van onze kleurenmengconcepten dateert van de jaren 1960. Chromaflo Technologies Europe BV heeft dus al meer dan 40 jaar ervaring in de kleurenmengsector.Chromaflo Technologies Europe BV heeft een unieke concurrentiepositie ontwikkeld. Wij zijn de enige grote leverancier die alle benodigde onderdelen van kleurenmengsystemen kan bieden voor een groot aantal verschillende klanten, zoals verffabrikanten, detailhandelsketens, leer- en plasticfabrikanten en verfwinkels via verffabrikanten.

Onze producten bestaan uit een grote verscheidenheid aan kleurstoffen voor verschillende soorten eindgebruik en apparatuur, van grote industriële kleurenmengmachines tot dispensers op verkooppunten. We beschikken over de modernste software om het hele kleurenmengproces te beheren. Daarnaast leveren we ondersteuning en service aan onze klanten. Met onze ontwerpdienst en verscheidenheid aan tools, zoals kleurenwaaiers en kleurenchips, kunnen we onze klanten ook helpen op het gebied van kleurenmarketing.

Arbeidsinformatie
Zeer goede arbeidsvoorwaarden en een degelijk inwerktraject.vacatures (4)

alle vacatures weergeven

Bezoekadres

Chromaflo Technologies Europe BV
Nusterweg 98
6136 KV Sittard
t +31 (0)46 457 01 00
f +31 (0)46 457 01 50
www.chromaflo.com

Postadres

Postbus Postbus 809
6130 AV Sittard

Routebeschrijving