Alle bedrijven

Werken bij Call-IT International B.V. Eindhoven

Over ons
vacatures
Routebeschrijving
Call-IT is een facilitair callcenter met ruime ervaring op het gebied van klantcontact. In Nederland zijn zij gevestigd in Eindhoven en Weert.

Plezier in je werk staat op nummer 1 bij Call-IT. Een hoge medewerkerstevredenheid staat derhalve bij hun voorop. De kernwaarden staan voor: resultaatgerichtheid, passie, verbondenheid, professionaliteit en vooruitgang.
Het negatieve imago van een stressvol klantcontactcenter waar de medewerker een nummer is, kennen zij niet. Samen staan zij voor kwaliteit en klanttevredenheid welke door samenwerking met je collega's het succes van Call-IT is; We are one of You.

Arbeidsinformatie
Als telefonisch salesmedewerker ga je aan de slag in een dynamische omgeving, waarbij je voornamelijk met een geselecteerde doelgroep commerciële gesprekken aan gaat. Denk hierbij aan contractverlengingen, terughalen van klanten, nieuwe bestellingen bij oud klanten, informatie inwinnen bij bestaande klanten, verkopen van producten en of diensten. Kortom; variatie gegarandeerd!

Het gaat hier om een dienstverband voor een langdurige samenwerking. Jouw inzet als Commercieel Callcenter wordt gewaardeerd met een salaris volgens de CAO voor Facilitaire Contactcenters (€ 9,35 vanaf 22 jaar). Je oefent ook zelf invloed uit op de hoogte van jouw salaris middels verkoopbonussen. Hier bovenop kun je jaarlijks beloond worden met een passende prestatiebeoordelingsbeloning.

"Sinds 2006 werkt Call-IT nauw samen met Flexpoint waarbij passie en gedrevenheid de basis vormen voor ons partnership. Juist door deze betrokkenheid weet Flexpoint als geen ander welke medewerkers exact passen in de Call-IT profielen. Niet alleen wij zijn enthousiast over Flexpoint, ook onze Flexpoint medewerkers zijn zeer tevreden over de samenwerking. Tevreden werknemers, daar gaat het immers om!!"

Victor Wuts
HR Manager

Bezoekadres

Call-IT International B.V. Eindhoven
Dommelstraat 42
5611 CL Eindhoven
t 0495 547 700

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature
óf via het reguliere formulier solliciteren Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier