U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie

Brinkmans Adviesgroep

Brinkmans Adviesgroep BV is een sterk groeiende accountancy- en adviesorganisatie. Vanuit Weert werkt de organisatie met een 14-tal mensen voornamelijk voor het Midden- en Kleinbedrijf in Limburg en Noord-Brabant, van enkele eenmanszaken tot de internationaal opererende middelgrote ondernemingen. Vanuit een full-service gedachte (accountancy, advies, fiscaliteit, loonadministratie en juridische dienstverlening) is de organisatie de sparringpartner en trusted advisor aangaande de gehele financiële huishouding van haar cliënten. Dit strekt van de (maandelijkse) rapportage en advisering rondom de cijfers, advies met betrekking tot investeringen en het zorgdragen voor de administratieve verplichtingen tot de advisering omtrent bedrijfsopvolging en andere fiscale aangelegenheden.

De organisatie kenmerkt zich door een hoge mate van vrijheid, verantwoordelijkheid, collegialiteit en dynamiek. De kennis, evenals de ondersteunende automatisering in de organisatie zijn van een zeer hoog niveau. Daarbij investeert de organisatie ruim in het zich laten thuis voelen van haar medewerkers waarbij ‘met plezier werken‘ een absolute must is. Op basis van coachend leiderschap waarbij vertrouwen centraal staat, wordt de medewerkers veel ruimte geboden en krijgen zij ruim mogelijkheden zich verder te ontwikkelen. Kortom, een uitdagende en frisse werkomgeving met mooie kansen!

Arbeidsinformatie
Brinkmans Adviesgroep biedt werknemers een prima salaris conform de aanwezige competenties en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je achtergrond en ervaring zullen zaken als een auto en een bonusregeling hierin niet ontbreken. En net zo belangrijk, de organisatie begeleidt je bij de ontwikkeling van je carrière teneinde je sterke kanten aan te scherpen. Samen zorgen jullie ervoor dat jouw talenten optimaal worden benut waarbij je de ruimte en vrijheid krijgt je verder te ontwikkelen.

Momenteel zijn er geen vacatures bij  Brinkmans Adviesgroep.

alle vacatures weergeven

Bezoekadres

Brinkmans Adviesgroep
Wilhelminasingel 228
6001 GV Weert
www.brinkmans.nl

Routebeschrijving