U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie
afbeelding logo bedrijf Branches & Trends
""Sinds 2005 werkt Branches & Trends BV intensief samen met Flexpoint, omdat Flexpoint een service gericht bureau is. Zowel Branches & Trends als ook Flexpoint bieden hun klanten optimale dienstverlening. Als klant van Flexpoint merk je dat je belangrijk bent. Er wordt met je meegedacht om zo tot de beste resultaten te komen. Het hebben van een ervaren vaste contactpersoon die precies weet wat er binnen je bedrijf speelt, is daarnaast ook zeer belangrijk. Want het leveren van flexibel personeel blijft mensenwerk en dan wil je als bedrijf alleen met de beste partij samenwerken!""
Dorien van Hedel
Office manager


> Alle bedrijven

Branches & Trends

Branches & Trends BV is een zelfstandig, onafhankelijk en gecertificeerd full-service marktonderzoekbureau. We zijn gespecialiseerd in kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek en actief in Nederland en in het buitenland via ons uitgebreide netwerk. Branches & Trends vertaalt de probleemstelling van de klant naar een praktische onderzoeksaanpak en verstrekt heldere, inzichtelijke rapportages van onderzoeksresultaten. Branches & Trends werkt onder meer voor commerciële bedrijven, de overheid, non profit instellingen, Midden en Klein Bedrijf en buitenlandse marktonderzoeksbureaus.

Arbeidsinformatie
Flexpoint zoekt voor Branches & Trends gemotiveerde interviewers voor minimaal 8 (avond)uren per week voor ons call center in Maastricht. Het betreft het deskundig afnemen van enquêtes bij respondenten, de gegevens dienen correct ingevoerd te worden in een systeem. Werkdagen kunnen zelf ingepland worden, maar je moet minimaal 2 avonden per week inzetbaar zijn. Ons kantoor ligt op loopafstand van het station.Momenteel zijn er geen vacatures bij  Branches & Trends.

alle vacatures weergeven

Bezoekadres

Branches & Trends
Akerstraat 8e
6221 CL Maastricht
t +31 (0)43 356 99 00
www.branches-en-trends.nl

Routebeschrijving