U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie
afbeelding logo bedrijf ACCO Brands
""ACCO Brands en Flexpoint werken sinds 2007 samen. Wat begon als een klantrelatie is uitgebouwd naar een partnerschap waarbij Flexpoint de zorg van onze gehele personeelsplanning heeft overgenomen en een belangrijke bijdrage levert aan onze
dagelijkse operatie. De focus op het leveren van kwaliteit zorgt ervoor dat de samenwerking met Flexpoint een meerwaarde voor ACCO Brands is.""
Kees-Jan van den Brink
HR Manager


> Alle bedrijven

ACCO Brands

ACCO Brands is een internationale groothandel van kantoorartikelen. Brands als Rexel, Nobo, Kensington en GBC. De producten behoren tot de top van de markt en leveren unieke producten en oplossingen in meer dan 100 landen. ACCO Brands heeft haar hoofdkantoor in Chicago, Illinois en is genoteerd aan de New York Stock Exchange. Wereldwijd heeft ACCO Brands meer dan 4000 werknemers.

Arbeidsinformatie
ACCO Brands verzorgt vanuit haar distributiecentrum in Born de distributie voor het gehele vaste land van Europa. Daarbij wordt gebruik gemaakt van drie kleinere distributie centra in Spanje, Italië en Engeland als lokaal verdeelpunt. In de vestiging in Born zijn ondersteunende afdelingen gevestigd zoals Supply Chain en HR. In Nederland heeft ACCO Brands daarnaast nog een kantoor in Houten vanwaar de sales en customer care activiteiten worden verricht.

Momenteel zijn er geen vacatures bij  ACCO Brands.

alle vacatures weergeven

Bezoekadres

ACCO Brands
Holtum Noordweg 11
6121 RE Holtum
t 046-4818965
info@accobrands.com
www.accobrands.com

Routebeschrijving