FLEXPOINT MAAKT HELDERE KEUZES! KIES JIJ VOOR FLEXPOINT?

Wij doen niet alles, maar wat we doen, doen we goed!
Onze HR-dienstverlening is bewust beperkt tot een aantal marktsegmenten (industrie, logistiek en office) en binnen die segmenten richten wij ons uitsluitend op de meest voorkomende functies. Door deze keuze kunnen wij uitgroeien tot de ultieme HR dienstverlener in die segmenten. Ook in de bedrijfsvoering maken wij bewuste keuzes zoals een platte (bijna familiaire) organisatiestructuur met korte lijnen en geen zware managementstructuur.

Maak jij ook bewuste keuzes? Misschien pas jij dan wel heel goed in ons team!

Flexpoint is als uitzendorganisatie al actief sinds 1995. Ons doel is om dé HR-businesspartner te zijn voor onze relaties en een aantrekkelijke werkgever voor onze flexkrachten en eigen medewerkers. Dagelijks zijn er duizenden mensen door heel Nederland en België aan het werk via Flexpoint. 
 
Missie
Kort en krachtig is het onze missie om dé partner te zijn voor realisatie en behoud van werk door diensten te verlenen die constant de verwachtingen van onze flexwerkers, inleners, medewerkers en partners overtreffen. Exceed expectations!

Flexpoint is anders dan andere uitzendorganisaties

Veel mensen zijn van mening dat alle uitzendorganisaties hetzelfde zijn. Daar denken wij anders over! Door onze kernwaarden en cultuur weten wij ons wel degelijk te onderscheiden als zakelijk partner en werkgever. Er zijn maar weinig uitzendorganisaties van deze omvang waar de cultuur beschreven kan worden als familiair en warm. Bij Flexpoint kom je terecht ‘in een warm bad´ om maar eens een quote van een van onze medewerkers te benoemen. Deze cultuur staat bij ons hoog in het vaandel en is ook een van de eigenschappen waarmee wij collega´s aan ons weten te binden.

De organisatie is door onze ambities sterk aan het groeien. Toch doen wij onze uiterste best om de cultuur en onze kernwaarden, authenticiteit, relatiegerichtheid en ondernemerschap niet uit het oog te verliezen.

Kies jij voor Flexpoint?

Bij Flexpoint werkt een grote diversiteit aan mensen. Starters op de arbeidsmarkt, midcareer en ervaren medewerkers. Al deze mensen hebben een aantal eigenschappen gemeen: onze medewerkers zijn namelijk niet bang om de handen uit de mouwen te steken om een doel te bereiken. Daarnaast zijn zij proactief, creatief en relatiegericht.

Kun jij je vinden in bovenstaande eigenschappen en zie jij het zitten om mee te groeien met onze organisatie? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wil jij aan de slag bij Flexpoint? Mail dan je motivatie en sollicitatie dan naar bjeurissen@flexpoint.nl

Vacatures bij Flexpoint (12)

Datum    Functie Locatie   
11-01 Inhouse Intercedent(e) nijmegen
09-01 Inhouse Intercedent(e) in Eindhoven eindhoven
08-01 New Business Manager zwolle
08-01 Sales Intercedent m/v cuijk
05-01 Intercedent(e) zwolle
05-01 Recruiter m/v zwolle
02-01 Medewerker Finance m/v kerkrade
21-12 Inhouse intercedent(e) Zuid-Limburg kerkrade
21-12 Intercedent(e) groningen
20-12 New Business Manager Veghel M/V veghel
22-11 Vestigingsmanager sittard
22-11 Vestigingsmanager venlo
alle vacatures weergeven

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature
óf via het reguliere formulier solliciteren Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier