U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie

Werken bij Flexpoint

Flexpoint maakt heldere keuzes! Kies jij voor Flexpoint?

Dagelijks zijn er meer dan 7000 Flexpoint-medewerkers aan de slag bij onze relaties in België en Nederland. Door de snel veranderende arbeidsmarkt en ons streven om een vooraanstaande rol te verwerven als internationaal HR dienstverlener, hebben wij een aantal heldere keuzes gemaakt met betrekking tot onze bedrijfscultuur, marktsegmenten en serviceconcepten waar binnen wij werkzaam zijn. Deze keuzes bieden duidelijkheid voor iedereen. Bij Flexpoint weten opdrachtgevers en medewerkers steeds waar ze aan toe zijn.

Flexpoint heeft vertrouwen in de gemaakte keuzes voor de toekomst en investeert in een kwalitatieve uitbreiding van haar personeelsbestand.

Flexpoint is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Binnen de Flexpoint organisatie hebben we mogelijkheden voor zowel starters op de arbeidsmarkt als ook voor kandidaten die al enige jaren werkervaring hebben opgedaan. Wil jij bij Flexpoint aan de slag als Intercedent(e) of Accountspecialist, mail je motivatie en sollicitatie dan naar werken@flexpoint.nl.

Lees meer over Werken bij Flexpoint

vacatures (2)

Datum    Functie Locatie   
06-06 Intercedent large accounts m/v (30-40u) heerlen
26-04 Intercedent(e) groningen
alle vacatures weergeven