U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie

ABU

Of uw organisatie nu voor flexibiliteit kiest om pieken op te vangen, om zieken te vervangen, om te groeien, om bewust klein te blijven, om risico's te spreiden of om leegloop te verminderen, u wilt niet voor verrassingen komen te staan. Met een uitzendbureau dat bij de ABU is aangesloten, kunt u er zeker van zijn dat dit niet gebeurt.

Zo'n 70% van de Nederlandse uitzendorganisaties is lid van de ABU en voldoet aan strenge eisen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Deze kwaliteitsbeheersing in de uitzendbranche wordt steeds belangrijker, omdat de rol van de uitzendbranche op de arbeidsmarkt steeds groter wordt. Flexpoint is lid van de ABU en wordt periodiek gescreend. Daarmee is de kwaliteit continu gewaarborgd.

In deze brochure krijgen opdrachtgevers/ inleners een indruk van de werkwijze van een goed uitzendbureau en de voordelen van flexibele arbeid. Ook wordt beschreven waarom het daarbij van belang is om met een uitzendonderneming te werken, die lid is van de ABU.