Exceed expectations!

Kort en krachtig is het onze missie om dé partner te zijn voor realisatie en behoud van werk door diensten te verlenen die constant de verwachtingen van onze flexwerkers, inleners, medewerkers en partners overtreffen.

Over Flexpoint

Flexpoint is als HR dienstverlener sinds 1995 actief op de arbeidsmarkt. Met sterke roots in (Zuid) Limburg kennen wij de lokale arbeidsmarkt als geen ander.

Onze eigen cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden:
  • Ondernemerschap
  • Authenticiteit
  • Relatiegerichtheid

Deze drie kernwaarden sijpelen door in alles wat wij doen. Het ondernemerschap komt voort uit onze oorsprong, onze twee groot aandeelhouders zijn nog altijd actief binnen onze organisatie, zijn benaderbaar en werken elke dag mee om het beste resultaat te behalen voor onze klanten en flexkrachten. Daarnaast is er altijd ruimte om nieuwe zaken in te brengen, voor innovaties en voor acties die nodig zijn bij onze klanten. Onze lijnen zijn zeer kort, we hebben geen zware managementstructuur en beslissingen zijn snel genomen.

Doorpakken, aanpakken en gewoon doen!

Authenticiteit betekent voor ons dat wij de dingen doen vanuit wie wij zelf zijn. We spelen geen rol, hebben ruimte om eigen invulling te geven aan onze manier van werken en zijn af en toe lekker eigenwijs. Juist dit geeft ons ruimte om mee te bewegen met onze klanten en de continu veranderende markt.

Wij zijn een dienstverlener, wat we doen, doen we graag goed, het liefste beter dan verwacht. Dit betekent dat relatiegerichtheid de basis is voor alles wat wij doen. Wij vinden u nog altijd belangrijker dan onszelf. Je onderscheidende vermogen zit niet zozeer in wat je doet, maar volgens ons vooral in de manier waarop je dat doet. Voor ons is dat altijd afgestemd op u als klant en op onze flexwerkers.

Wij doen niet alles, maar wat we doen, doen we goed.
Door de bewuste keuze om ons te specialiseren op een aantal marktsegmenten (industrie, logistiek en office) kunnen we uitgroeien tot de ultieme HR-dienstverlener in die segmenten. Maar we gaan nog verder, want wij kiezen er ook voor om ons binnen de gekozen marktsegmenten uitsluitend te richten op de meest voorkomende functies. Dit stelt ons in staat om sollicitanten en medewerkers gericht te kunnen zoeken, in te zetten en waar nodig op te leiden. Zo kan een medewerker binnen Flexpoint een carrière pad afleggen. Onze keuze voor specialisatie heeft voor onze opdrachtgevers het bijkomende voordeel dat wij nog meer continuïteit kunnen garanderen in de levering van de belangrijkste functies.
Bekijk onze referenties om te zien met welke bedrijven wij o.a. samenwerken..

Flexpoint Group is een internationale HR dienstverlener

De Flexpoint Group is een internationale HR dienstverlener met meer dan 240 FTE medewerkers en circa 50 vestigingen in België en Nederland. Dagelijks zijn er meer dan 6000 flexwerkers voor onze opdrachtgevers aan het werk.

De bedrijven van de Flexpoint Group bieden een breed aanbod aan HR gerelateerde dienstverlening en zijn actief op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie, loopbaanbegeleiding, outplacement, payrolling en HR consultancy.

Tot de Flexpoint Group behoren Flexpoint (B, NL), Easymatch Payrolling (B, NL), Equipe (NL), Trento Engineering (NL), Trace (B) en Redirect (B, NL). De hoofdzetel van de Flexpoint Group is gevestigd in Kerkrade.

Flexpoint Group betekent voor u als klant dat u voor alle noodzakelijke HR diensten, via één aanspreekpunt, gebruik kunt maken van een breed scala aan diensten en expertise. Ook dat is voor ons een onderdeel van het ontzorgen van onze klanten. Bekijk de website van Flexpoint Group voor meer informatie.

Beweeg flexibel mee met actuele marktontwikkelingen

Onder de verzamelnaam workNprogress bieden wij bedrijven 4 waarde concepten waarmee zij de arbeidsorganisatie zo kunnen inrichten dat een snelle aanpassing aan wisselende klanten- of marktwensen mogelijk wordt! En dat is in deze tijd niet onbelangrijk, want de arbeidsmarkt is door economische ontwikkelingen, technologie en digitalisering volop in beweging.

De waarde concepten van Flexpoint staan voor de waarde die Flexpoint toevoegt aan individuen (flexwerkers) en organisaties (inleners) om hun concurrentiepositie in de markt te verbeteren. Voor flexwerkers ligt dit op het vlak van het ontwikkelen van kennis en kunde, gericht op een duurzame  inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Voor inleners betekent dit procesoptimalisatie, verhoging van de arbeidsproductiviteit en verhoging van het rendement.

Bij het ontwikkelen van de waarde concepten staat het toevoegen van waarde die als onderscheidend wordt ervaren door de verschillende doelgroepen centraal.

Wilt u meer weten over hoe Flexpoint waarde toevoegt aan uw organisatie? Klik dan hier voor meer informatie.

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature
óf via het reguliere formulier solliciteren Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier