U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie

Perspectiefverklaring

Flexpoint is vanaf heden gecertificeerd in het verstrekken van de perspectief verklaring aan flexwerkers.

Met de perspectief verklaring is het voor flexwerkers in fase A, die langer dan een jaar werkzaam zijn voor Flexpoint, mogelijk om een hypotheek aan te vragen in verband met de aanschaf van een woning. De perspectief verklaring is een initiatief van de uitzendbranche om de flexwerker beter te faciliteren in zijn/haar loopbaan, in dit geval bij de mogelijke aanschaf van een woning.

Hoe werkt de perspectief verklaring?
De perspectief verklaring kijkt naar de toekomstige mogelijkheden van de flexwerker om een inkomen te vergaren. De verklaring is enerzijds gebaseerd op een (data)analyse van de arbeidsmarktpositie van de aanvrager (de flexwerker). Daarnaast beoordeelt Flexpoint de (toekomstige) inzetbaarheid van de flexwerker. Daartoe behoort onder andere een kritische blik op het cv, werkervaring, referenties, eerdere beoordelingen en de persoonlijke gesprekken. Flexwerkers dienen minimaal een jaar via Flexpoint aan het werk te zijn om een beroep te kunnen doen op de perspectief verklaring.
 
Meer weten?
Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor meer informatie. Ook via onze website is meer informatie beschikbaar. Wil je graag direct persoonlijke informatie, neem dan contact op met onze perspectief taxateur Ilse Ruth op nummer 088-6660705. 
 
 

Geplaatst op: 31-08-2017

> meer nieuws