U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie

Flexpoint Business Loge sponsor bij PEC Zwolle

Flexpoint heeft zich met ingang van het voetbalseizoen 2017/2018 verbonden aan PEC Zwolle als sponsor in de Business Loge.

Flexpoint heeft zich met ingang van het voetbalseizoen 2017/2018 verbonden aan PEC Zwolle als sponsor in de Business Loge. De eerste contacten met PEC Zwolle in het afgelopen seizoen zijn zeer goed bevallen en smaakten zeker naar meer. Uit de gesprekken met de vertegenwoordigers van PEC Zwolle bleek namelijk al snel dat men zeer gedreven is om de juiste verbindingen tussen ondernemers te leggen in de regio Zwolle.

Door onze aanwezigheid in de Business Loge van PEC Zwolle denken wij onze naamsbekendheid en ons netwerk in de regio Zwolle verder te kunnen versterken.

Maandag 18 juli was er een bijeenkomst in het stadion van PEC. Naast het bijwonen van de training van de eerste selectie en een foto met alle businessleden tezamen met de voltallige selectie, werd de samenwerking tussen Flexpoint en PEC Zwolle officieel bekrachtigd. Op de foto zien we namens Flexpoint Ido de Jonge (Commercieel Manager) en Tanja Jullens (Regiomanager) én namens PEC Zwolle Herman Schonewille.

Op naar een sportief en succesvol seizoen!


   

Geplaatst op: 19-07-2017

> meer nieuws