U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   desktop versie
afbeelding logo bedrijf Nu Skin Netherlands
"Nu Skin Netherlands BV werkt al enkele jaren naar tevredenheid samen met Flexpoint. De korte lijnen, de goede bereikbaarheid en het wekelijkse overleg tussen de intercedent en onze leidinggevenden zorgt voor een goede samenwerking. Flexpoint weet wat onze verwachtingen zijn en probeert daar de juiste invulling aan te geven door ook eerlijk en open te communiceren als dit soms niet helemaal haalbaar is. De samenwerking met Flexpoint kunnen wij daarom ook van harte aan andere werkgevers adviseren!"
Susanne Hendriks
HR Generalist


> Alle bedrijven

Nu Skin Netherlands

Nu Skin Nederland BV is een dochteronderneming van Nu Skin Enterprises, gevestigd in de VS. Wij maken en verkopen uitzonderlijke persoonlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen, en voorzien in directe zakelijke verkoop mogelijkheden en het ondersteunen van distributeurs, aandeelhouders, consumenten en werknemers op een manier die de kwaliteit van hun leven kan verbeteren.

Wij bieden een positieve, opbouwende werkomgeving waarin elke persoon wordt ondersteund bij het vervullen van zijn/ haar potentieel. Wij zijn een groeiende internationale onderneming met een rijke diversiteit aan culturen en nationaliteiten vertegenwoordigd in onze medewerkers.vacatures (2)

alle vacatures weergeven

Bezoekadres

Nu Skin Netherlands
Amundsenweg 2
5928 LT Venlo
www.nuskin.com

Routebeschrijving